Raspberryn virtalähde

  1. Versiossa on hakkuriregulaattori joka tekee ei reguloidusta jännitteestä +5V ja tähän on mahdollista kytkeä 12 V akku, jos virtalähteestä saadaan 18-24Vdc  jännitettä. Pdf tiedostona  voi katsoa piirilevyn komponentti asettelun ja piirilevy kuvan.
  2. Piirilevyssä voi myös varavoimana käyttää 9V paristoa niin voidaan jättää seuraavat osat laittamatta, jotka näkyy myös kytkentäkaaviossa vaihtoehtona 2. Tällöin voidaan IC2 regulaattori jättää pois, samoin diodit D4-D6 ja kondensaattorit C2-C3 ja C9.  Raspbi powerin kytkentäkaavio
    DC-sisääntulo jännite voi piirikortille olla 12V-24V, eli vanhan kannettavan tietokoneen virtalähde käy yleisesti tähän kytkentään, mutta myös ei reguloitu 12V virtalähde käy kunhan jännite on vain tasasähköä.

Rakennusohjeet  ideaportin sivuilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *